3 Συμβουλές για να γράψετε πολλή μουσική

49
3 Συμβουλές για να γράψετε πολλή μουσική

Το να γράφεις μουσική είναι δύσκολο. Το να γράφεις πολλή μουσική είναι πολύ πιο δύσκολο. Αλλά μεταξύ του πόσο αχόρταγο είναι το κοινό για τη νέα μουσική και του γεγονότος ότι όσο πιο συχνά γράφουμε τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να δημιουργήσουμε υπέροχα τραγούδια, αξίζει να είσαι παραγωγικός ως τραγουδοποιός. Η δημιουργία μουσικής απαιτεί σκληρή και συχνά άχαρη δουλειά, αλλά χρειάζεται ακόμη περισσότερη θυσία, σχεδιασμός και ενέργεια για να δεσμευτείς να γράψεις όσο πιο συχνά γίνεται. Ακολουθούν τρεις χρήσιμες συμβουλές για να είστε παραγωγικοί και παραγωγικοί ως τραγουδοποιός:

Δημιουργήστε εξαιρετικά συγκεκριμένους και ρεαλιστικούς στόχους

Εγγραφείτε, συγκεντρώστε εκατομμύρια παιχνίδια και κάντε πολλά μετρητά να μην είναι συγκεκριμένοι ή ρεαλιστικοί στόχοι. Τα όνειρα είναι απαραίτητα στη μουσική, και μπράβο σας αν θέλετε να γίνετε καλός ποπ σταρ ή απλά θέλετε να κερδίσετε τα προς το ζην γράφοντας πρωτότυπη μουσική. Αλλά αν σκοπεύετε να γράφετε όσο το δυνατόν συχνότερα, θα χρειαστεί να κάνετε μεγέθυνση και να δημιουργήσετε βραχυπρόθεσμους στόχους που είναι ρεαλιστικοί, συγκεκριμένοι και εφικτοί. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

  • Γράψτε, παράγετε και ηχογραφήστε 10 τραγούδια τον Απρίλιο
  • Ηχογράφησε τρεις νέες εκδόσεις του νέου μου σινγκλ
  • Κάντε μια βόλτα 15 λεπτών κάθε μέρα και σκεφτείτε εμπνεύσεις για νέα μουσική

Αυτοί οι στόχοι πρέπει να στοχεύουν στο να σας βοηθήσουν να είστε όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί και να ολοκληρώσετε την εργασία σας. Για πολλούς από εμάς, δεν αρκεί να δημιουργούμε στόχους για να αφιερώνουμε χρόνο για να γράψουμε. Πρέπει επίσης να δεσμευτούμε να τελειώνουμε τα τραγούδια. Περισσότερα για αυτό σε λίγο.

Επιμείνετε σε ένα σταθερό πρόγραμμα – ό,τι κι αν γίνει

Ω, το τρομακτικό πρόγραμμα συγγραφής τραγουδιών. Απλώς μπορεί να είναι το ακριβώς αντίθετο διοικητικό από αυτό που νιώθεις να δουλεύεις σε ένα νέο τραγούδι για το οποίο είσαι ενθουσιασμένος. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι συχνά αδύνατο να δημιουργηθούν ευκαιρίες για να πραγματοποιηθούν μεγάλες ιδέες χωρίς να τηρείς ένα πρόγραμμα. Αν δεν δημιουργείτε πολύ συχνά, είναι περισσότερο από πιθανό να γράφετε όταν το νιώθετε μόνο εσείς ––μετά τη δουλειά, μετά από μερικές μπύρες, αφού τα παιδιά κοιμηθούν, μετά… δείτε τι παίρνω στο? Εάν αποκλείατε έστω και τέσσερις ώρες την εβδομάδα για τη δημιουργία μουσικής, πιθανότατα θα γράφατε πολύ περισσότερη μουσική από ό,τι γράφετε τώρα, εάν η ρουτίνα του τραγουδιού σας είναι σποραδική. Εάν είστε σε θέση να αυξήσετε αυτή τη δέσμευση χρόνου, προφανώς θα είστε σε θέση να γράψετε πολύ περισσότερη μουσική. Είναι εύκολο να αναρωτηθούμε γιατί η μουσική δεν μας ταιριάζει, είτε δεν έχουμε πρόσβαση σε ευκαιρίες είτε είμαστε κολλημένοι με την αίσθηση ότι δεν ανταποκρινόμαστε στο δημιουργικό μας δυναμικό. Η μη σέξι απάντηση είναι σχεδόν πάντα ότι δεν αφιερώνουμε αρκετό δομημένο χρόνο στις πρακτικές μας στη συγγραφή τραγουδιών. Οι καλύτερες ιδέες για τραγούδια της ζωής σας δεν πρόκειται να σας χαρίσουν τις λίγες φορές το χρόνο που αποφασίζετε να γράψετε μουσική. Θα έρθουν όταν βάλετε το έργο και θα είστε διαθέσιμοι για έμπνευση. Η αυστηρή τήρηση ενός προγράμματος γραφής σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις καλύτερες ιδέες σας και να γράφετε μουσική όσο πιο συχνά γίνεται.

Λάβετε αμερόληπτα σχόλια από θαυμαστές σχετικά με τη σύνθεση τραγουδιών, την παραγωγή σας και πολλά άλλα με τις ολοκαίνουργιες Κριτικές Crowd

Δεσμευτείτε να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινάτε

Αυτό είναι για τους μουσικούς με τους σκληρούς δίσκους που ξεχειλίζουν από ημιτελή demos. Το να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινάτε είναι απαραίτητο για να γράψετε πολλή μουσική. Η μουσική σας δεν θα είναι ποτέ τέλεια, και αν η τελειότητα είναι προϋπόθεση για να τελειώσετε τα τραγούδια, θα καταλήξετε να γράφετε σπάνια και πιθανότατα θα είστε δυσαρεστημένοι πολλές φορές. Ολοκληρώστε αυτό που ξεκινήσατε, ακόμα κι αν δεν ενθουσιάζεστε με μια συγκεκριμένη ιδέα. Κάνοντας αυτό βοηθάει να ανοίξει ο δρόμος για καλύτερα τραγούδια και θα βοηθήσει πολύ στο να γίνουμε παραγωγικοί. Δεν μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι ως τραγουδοποιοί έως ότου αρχίσουμε να βάζουμε τη δουλειά και το να ξοδεύετε το χρόνο σας για να σκεφτείτε ανεπαρκώς ανεπτυγμένες ιδέες θα αφήσει υπανάπτυκτες και τις δεξιότητές σας στη συγγραφή. Η δέσμευση να ολοκληρώσετε κάθε τραγούδι που ξεκινάτε θα σας αφήσει με πολλές ολοκληρωμένες ιδέες και έναν δρόμο για να βελτιωθείτε ως δημιουργός μουσικής. Θα βρεις κάτι βρωμερά; Κατά πάσα πιθανότητα, ναι. Αλλά αυτή η άσκηση θα ανοίξει επίσης τον δρόμο για να αποκαλυφθούν οι καλύτερες ιδέες σας με την πάροδο του χρόνου.

Συχνά πιστεύουμε ότι υπάρχει μια εγγενής μαγεία που εμπλέκεται στο να κάνεις υπέροχη μουσική. Αυτό ισχύει ως ένα βαθμό, αλλά πίσω από τόσα πολλά από την εκπληκτική μουσική που ακούμε κρύβονται τρόποι ζωής προσεκτικά κατασκευασμένοι για να δίνουν προτεραιότητα στην παραγωγική μουσική δημιουργία. Γράψτε και ολοκληρώστε τραγούδια πιο συχνά, και ίσως κάνετε κάτι απίστευτο.

Ο Patrick McGuire είναι συγγραφέας, μουσικός και άνθρωπος. Δεν ζει πουθενά συγκεκριμένα, δημιουργεί μουσική με το όνομα Ίσια λευκά δόντιακαι έχει μεγάλη συγγένεια με τα σκυλιά και να βάζει τα χέρια του στις τσέπες.

Schreibe einen Kommentar