Χρήση κυττάρων CAR T για αιματολογικές κακοήθειες στο πλαίσιο της μεταμόσχευσης

11
Χρήση κυττάρων CAR T για αιματολογικές κακοήθειες στο πλαίσιο της μεταμόσχευσης

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 16 Μαΐου 2017
Ημερομηνία λήξης: 16 Μαΐου 2018

Πληροφορίες CME και υποστήριξης

Αυτή η δραστηριότητα συνεχούς ιατρικής εκπαίδευσης παρέχεται από το Ιατρικό Κολλέγιο του Ουισκόνσιν. Συνεργατικός εταίρος: Carden Jennings Publishing.

Αυτή η δραστηριότητα υποστηρίζεται από εκπαιδευτικές επιχορηγήσεις από τη Novartis Pharmaceuticals και την Kite Pharma.

σύνοψη προγράμματος

Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η βελτίωση της θεραπείας ασθενών με αιματολογικές κακοήθειες μέσω της διάδοσης πληροφοριών για τη θεραπεία αυτών των παθήσεων με θεραπεία με CAR T κύτταρα. Αυτή η επιλογή ανοσοθεραπείας φαίνεται να βρίσκεται στο χείλος της έγκρισης για ορισμένους καρκίνους που σχετίζονται με το αίμα, γεγονός που μπορεί να αλλάξει δραστικά την πρόγνωση των ασθενών με αυτές τις διαταραχές. Η θεραπεία με CAR T κύτταρα έχει αποδειχθεί ότι φέρνει ασθενείς με δύσκολους στη θεραπεία καρκίνους σε ύφεση πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από τις περισσότερες προηγούμενες θεραπευτικές επιλογές. Τα κύτταρα CAR T μπορεί να αλλάξουν δραστικά τη θεραπεία των αιματολογικών κακοηθειών και αυτό το πρόγραμμα χρησιμεύει ως μέσο για να δώσει στον επαγγελματία υγείας την ευκαιρία να αναγνωρίσει αυτές τις αλλαγές.

Στόχοι μάθησης
Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της εκπαιδευτικής δραστηριότητας, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι καλύτερα σε θέση:

  • Αντιμετωπίστε τις ανησυχίες για την ασφάλεια κατά τη χρήση της θεραπείας με CAR T κύτταρα
  • Αξιολογήστε τις πολλά υποσχόμενες επιλογές των CD19 CAR T κυττάρων σε κλινικές δοκιμές
  • Συζητήστε τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν μετά από θεραπεία με αντι-CD19 CAR T κύτταρα τον πιθανό αντίκτυπο στη θεραπεία με CAR T κύτταρα

Στοχευμένο κοινό

Το κοινό που προορίζεται για αυτή τη δραστηριότητα είναι αιματολόγοι, ογκολόγοι, ειδικοί μεταμόσχευσης μυελού των οστών και άλλοι επαγγελματίες υγείας που παρέχουν φροντίδα σε ασθενείς με αιματολογικές κακοήθειες.

Δήλωση Διαπίστευσης
Το Ιατρικό Κολλέγιο του Ουισκόνσιν είναι διαπιστευμένο με έπαινο από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για τη Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση για την παροχή συνεχούς ιατρικής εκπαίδευσης για τους γιατρούς.

Πιστωτική ονομασία AMA
Το Ιατρικό Κολλέγιο του Ουισκόνσιν ορίζει αυτήν τη ζωντανή δραστηριότητα για το πολύ 1,0 AMA PRA Κατηγορία 1 Πίστωση(εις)™. Οι γιατροί θα πρέπει να διεκδικούν μόνο την πίστωση ανάλογη με την έκταση της συμμετοχής τους στη δραστηριότητα. Αυτό το ανθεκτικό υλικό έχει εγκριθεί για 1 έτος από την ημερομηνία της αρχικής κυκλοφορίας, 15 Μαΐου 2017 προς την 15 Μαΐου 2018.

Αποκαλύψεις Σχολής και Σχεδιαστή
Σύμφωνα με τα Πρότυπα του Συμβουλίου Διαπίστευσης για τη Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση για την Εμπορική Υποστήριξη, όλοι οι πάροχοι CME υποχρεούνται να αποκαλύπτουν στο κοινό της δραστηριότητας τις σχετικές οικονομικές σχέσεις των σχεδιαστών, των δασκάλων και των συγγραφέων που εμπλέκονται στην ανάπτυξη περιεχομένου CME. Ένα άτομο έχει μια σχετική οικονομική σχέση εάν έχει μια οικονομική σχέση οποιουδήποτε ποσού που προέκυψε τους τελευταίους 12 μήνες με εμπορικό συμφέρον των οποίων τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες συζητούνται στο περιεχόμενο δραστηριότητας CME στο οποίο το άτομο έχει τον έλεγχο. Οι πληροφορίες για τη σχέση εμφανίζονται παρακάτω:

Stephan A. Grupp, MD, PhD αποκαλύπτει ότι υπήρξε σύμβουλος, ομιλητής και έχει λάβει χρηματοδότηση έρευνας από τη Novartis.

Helen E. Heslop, MD, DSc (Hon) αποκαλύπτει ότι έχει ιδιοκτησιακό συμφέρον στη Viracyte και τη Marker Therapeutics. Έχει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και υπήρξε μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Cell Medica. Έχει επίσης λάβει χρηματοδότηση έρευνας από την Celgene.

Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αυτού του προγράμματος έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους Το Ιατρικό Κολλέγιο του Ουισκόνσιν.

Το Ιατρικό Κολλέγιο του Ουισκόνσιν και Εκδόσεις Carden Jennings αναφέρετε τις ακόλουθες σχέσεις: Δεν υπάρχουν σχετικές οικονομικές σχέσεις προς γνωστοποίηση.

Οι υπογεγραμμένες αποκαλύψεις βρίσκονται στο αρχείο στη διεύθυνση Το Ιατρικό Κολλέγιο του Ουισκόνσιν.

Χωρίς ετικέτα και διερευνητική χρήση
Το κοινό ενημερώνεται ότι αυτή η δραστηριότητα συνεχούς εκπαίδευσης μπορεί να περιέχει αναφορές σε μη επισημασμένες χρήσεις προϊόντων εγκεκριμένων από τον FDA ή σε προϊόντα που δεν έχουν εγκριθεί από τον FDA για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα μέλη ΔΕΠ έχουν ενημερωθεί για την υποχρέωσή τους να αποκαλύπτουν τέτοια χρήση.

Αποποίηση ευθυνών
Το υλικό που παρουσιάζεται σε ή σε οποιοδήποτε Medical College of Wisconsin ή Carden Jennings Publishing Company, Ltd. δραστηριότητα συνεχούς εκπαίδευσης δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα τις απόψεις και τις απόψεις του Medical College of Wisconsin ή της Carden Jennings Publishing. Ούτε το Ιατρικό Κολλέγιο του Ουισκόνσιν ούτε η Carden Jennings Publishing, ούτε η σχολή υποστηρίζουν ή συνιστούν τεχνικές, εμπορικά προϊόντα ή κατασκευαστές. Η σχολή/οι συγγραφείς μπορούν να συζητήσουν τη χρήση υλικών ή/και προϊόντων που δεν έχουν ακόμη εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ. Όλοι οι αναγνώστες και οι συμμετέχοντες στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση θα πρέπει να επαληθεύουν όλες τις πληροφορίες πριν από τη θεραπεία ασθενών ή τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος.

Schreibe einen Kommentar