Τα καλύτερα προμήθειες περιοδικών για αρχάριους

8
Τα καλύτερα προμήθειες περιοδικών για αρχάριους

Είσαι νέος στον άγριο και υπέροχο κόσμο του Junk Journals? Αν ναι, καλώς ήρθες φίλε μου! Σήμερα θα μοιραστώ τη λίστα μου με τα Τα καλύτερα προμήθειες περιοδικών για αρχάριους. Αυτή είναι η λίστα που θα ήθελα να είχα όταν πρωτοξεκίνησα.

Τα καλύτερα προμήθειες περιοδικών για αρχάριους

Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσω τα βασικά αναλώσιμα περιοδικών, ποια είναι αυτά, θα μοιραστώ συμβουλές για το πώς τα χρησιμοποιώ και θα συμπεριλάβω συνδέσμους αγορών που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις προμήθειες σας.

Θα μιλήσουμε για όλα τα διασκεδαστικά πρόσθετα σε άλλη ανάρτηση, γιατί υπάρχουν πολλά από αυτά!!! Αυτό είναι μέρος της μαγείας αυτής της τέχνης, υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες για να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και τα πάθη σας. Αν έχετε αρχίσει να παρακολουθείτε όλα τα Βίντεο Junk Journal στο YouTube Είμαι βέβαιος ότι καταλαβαίνετε τις δυνατότητες.

Λοιπόν, ας βουτήξουμε!

Είμαι ενθουσιασμένος που θα σας πω για αυτούς τους πόρους για τη δημιουργία ανεπιθύμητων περιοδικών. Αυτή η ανάρτηση περιέχει ορισμένους συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας (που σημαίνει ότι αν κάνετε μια αγορά αφού κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια, αλλά δεν θα σας κοστίσει ούτε μια δεκάρα παραπάνω)! Διαβάστε την πλήρη πολιτική μου αποκάλυψης.

Λίστα προμηθειών βασικών ανεπιθύμητων περιοδικών για αρχάριους

Ακολουθεί μια επισκόπηση των βασικών προμηθειών που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ανεπιθύμητα περιοδικά:

  • Χαρτιά
  • Κλωστικό δέσιμο
  • Βελόνα ραπτικής χειροτεχνίας
  • Κόλλα
  • Σουβλί
  • Ψαλίδι, Κόφτες, Μπουνιές
  • Κορδέλες, Διακοσμητικά
  • Εφήμερος

Αλλά ας μιλήσουμε για καθένα από αυτά με λίγο περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι είδη χαρτιού χρειάζομαι για να φτιάξω ένα ανεπιθύμητο περιοδικό;

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι χαρτιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα άχρηστα ημερολόγιά σας. Αυτά που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι:

Χάρτινο – Το χρησιμοποιώ για καλύμματα, τσέπες, καλλιτεχνικές κάρτες και οτιδήποτε θέλω να έχω λίγη επιπλέον δύναμη. Αυτή η μάρκα λαμπερό λευκό χαρτόνι είναι αυτό που αγοράζω περισσότερο.

Χαρτί αντιγραφής, χαρτί εκτυπωτή ή χαρτί βάρους κειμένου – Χρησιμοποιώ πολύ από αυτό το χαρτί. Σοβαρά, η αγορά μιας ολόκληρης θήκης δεν είναι κακή ιδέα! Φτιάχνω με αυτό χαρτιά βαμμένα στο χέρι και τυπώνω πάνω του εκτυπώσιμα χαρτιά και από τα δύο δικά μου Σχέδια Etsy Junk Journal και άλλα εφήμερα που βρίσκω στο διαδίκτυο. Συνήθως χρησιμοποιώ τουλάχιστον 10 φύλλα ή περισσότερα ανά ημερολόγιο, ώστε να μπορεί να πάει γρήγορα.

Χαρτί Vellum – Λατρεύω το εκτυπώσιμο βελούδο χαρτί! Από μόνο του προσθέτει υπέροχη απαλότητα, αλλά όταν τυπωθεί γίνεται μαγικό!! Μπορείτε να εκτυπώσετε σενάρια, εικόνες, ακόμη και υφάσματα όπως πετσέτες (προσεχώς στο κατάστημά μου Etsy!) που προσθέτουν τόση ομορφιά και ενδιαφέρον στις σελίδες σας!

Χαρτί Ledger – αυτό είναι ένα διασκεδαστικό χαρτί για να προσθέσετε ενδιαφέρον και χρώμα στα ημερολόγιά σας!

Βιβλία, Περιοδικά, Κατάλογοι, καρτ ποστάλ, φάκελοι, ευχετήριες κάρτες, παλιές φωτογραφίες, κι αλλα! Κοιτάξτε γύρω από το σπίτι σας και θα εκπλαγείτε με αυτό που θα αρχίσετε να βλέπετε και θα δείτε με νέα μάτια.

Ταπετσαρίες, δείγματα τσιπ χρωμάτων, πακέτα σπόρων, ακόμη και παλιά εγχειρίδια οδηγιών!

χαρτί ψησίματος περγαμηνής και χαρτί χειροτεχνίας (τα οποία μπορείτε να αγοράσετε σε ρολό και να τα κόψετε στο μέγεθος!) είναι επίσης διασκεδαστικά αντικείμενα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις σελίδες σας. Αυτό μπορεί να βαφτεί και να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τσέπες, φακέλων, πιέτες και διαχωριστικά.

μοριοσανίδα ή παλιά κουτιά δημητριακών είναι εξαιρετικά για να φτιάξετε σκληρά εξώφυλλα για τα ημερολόγιά σας.

Καλύτεροι κόφτες χαρτιού και ψαλίδια για την κατασκευή ανεπιθύμητων περιοδικών

Φυσικά με όλο αυτό το χαρτί χρειαζόμαστε τρόπους να το κόψουμε! Εδώ είναι τα δικά μου αγαπημένα εργαλεία για την κοπή χαρτιού.

Περιστροφικό κουρευτικό χαρτιού – Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι επίπεδων χαρτοκοπτικών, το στυλ γκιλοτίνας που κόβει πάνω κάτω – κάτι που με τρομάζει λίγο αν είμαι ειλικρινής! – και το περιστροφικό στυλ – που είναι το προσωπικό μου αγαπημένο. έχω αυτό περιστροφικό χαρτοκόπτη της Fiskars.

Ψαλίδι – Το κοφτερό ψαλίδι είναι ζωτικής σημασίας για την κοπή περίπλοκων λεπτομερειών και σχημάτων. Έχω ένα διασκεδαστικό ζευγάρι Ψαλίδι πύργου του Άιφελ που είναι πολύ διασκεδαστικά!

Μηχανή κοπής κρίκου – Για τα μικρά ιδιότροπα κοψίματα η μηχανή κοπής μου Cricut είναι δύσκολο να νικηθεί! Είτε το Cricut Joy, το Explore Air 2 ή το Maker θα λειτουργήσουν. Χρησιμοποιώ το δικό μου όλη την ώρα.

Χάρακας σχισμένου άκρου – Η δημιουργία μιας σχισμένης άκρης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ενδιαφέρον και υφή στα ημερολόγιά σας. Αυτοί οι χάρακες βοηθούν να αποκτήσετε πιο εύκολα αυτήν την εμφάνιση.

Ακονιστήρι ψαλιδιού – Είναι σημαντικό να διατηρείτε το ψαλίδι σας αιχμηρό. Κρατώ μια ξύστρα σαν αυτή στο χώρο χειροτεχνίας μου για να καθαρίζω όλες τις κοπές μου.

Βασικά εργαλεία για τη δημιουργία ανεπιθύμητων περιοδικών

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κρατήσετε τα ημερολόγιά σας ενωμένα, αλλά το δέσιμο με σπάγκο ή νήμα με βελονάκι είναι ο πιο δημοφιλής και μια από τις αγαπημένες μου μεθόδους. Υπάρχουν όμως κάποια εργαλεία που το κάνουν πιο εύκολο.

Κλωστή για βελονάκι – Το δέσιμο που προτιμώ είναι ένα νήμα για βελονάκι #10 σε φυσικό χρώμα. Μου αρέσει γιατί είναι προσιτό, εύκολο στη χρήση και ένα καρούλι/κουβάρι του διαρκεί πολύ καιρό. Πολλοί καλλιτέχνες άχρηστων περιοδικών χρησιμοποιούν επίσης σπάγγους αρτοποιών.

Βελόνες χειροτεχνίας – θα τα χρειαστείτε για να ράψετε την κλωστή στις σελίδες σας.

Σουβλί – Αυτό το εργαλείο είναι το μυστικό για να διευκολύνετε το δέσιμο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τρυπήσετε το χαρτί για να κάνετε τις τρύπες για να ράψετε τις σελίδες σας μεταξύ τους.

Κιτ βιβλιοδεσίας – Τα κιτ όπως αυτό συνοδεύονται από όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε. έχω αυτό κιτ κατασκευής περιοδικών που συνοδεύεται από προ-τρυπημένες τρύπες που λειτουργούν ως οδηγός για την κατασκευή οπών συν ένα σουβλί.

Paper Craft Punches για σελίδες Junk Journal

Οι διατρήσεις χειροτεχνίας μπορούν να είναι ιδανικές για να κόψετε εφήμερα, να δημιουργήσετε ετικέτες και να προσθέσετε στρογγυλεμένες γωνίες στα έργα.

Διατρήσεις χειροτεχνίας από χαρτί έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη.

Ετικέτα χαρτί διάτρησης – Οι ετικέτες είναι εξαιρετικά δημοφιλείς για περιοδικά και αυτές οι γροθιές καθιστούν εξαιρετικά εύκολη την κατασκευή τους.

Στρογγυλεμένη γωνιακή διάτρηση – Η απλή στρογγυλοποίηση μιας γωνίας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην εμφάνιση του χαρτιού σας. Το αγαπημένο μου είναι αυτό γωνιακό chomper της Crop-a-dile. Μου αρέσει γιατί όχι μόνο περνάει από χαρτί αλλά περνάει και από μοριοσανίδες, κάτι που είναι εξαιρετικό για εξώφυλλα περιοδικών!

Χάρτινες ετικέτες – Φυσικά, μπορείτε επίσης να λάβετε χάρτινες ετικέτες στις οποίες μπορείτε απλώς να προσθέσετε στολίδια και διασκεδαστικές πινελιές!

Έξτρα διακοσμητικές πινελιές για ανεπιθύμητα περιοδικά

Τρίχες είναι εξαιρετικές προσθήκες σε περιοδικά. Μπορούν να λειτουργήσουν ως κλείσιμο όταν περνούν με κορδέλα. Είναι επίσης απλά χαριτωμένα σε διαφορετικά τελειώματα και χαρτιά! Έρχονται σε τόνους χρωμάτων και μεγεθών.

Σέττερ ματιών – Χρησιμοποιώ α Big Bite Crop-A-Dile για το στήσιμο των ματιών μου. Μου αρέσει αυτό γιατί περνάει από μοριοσανίδες καθώς και πιο λεπτά πράγματα όπως χαρτί.

Δέσιμο ραφής ρεγιόν – Μου αρέσει να το έχω στο φυσικό χρώμα για να μπορώ να το βάφω όταν φτιάχνω τα χρωματιστά χαρτιά μου! Το χρησιμοποιώ ως κλείσιμο σε τόσα πολλά από τα περιοδικά μου.

Καλύτερος Κόλλες και κόλλες για ανεπιθύμητα περιοδικά

Η κόλλα είναι κρίσιμη για να τη διατηρείτε όλα μαζί με τα ημερολόγιά σας, αλλά δεν δημιουργούνται όλες οι κόλλες ίσες.

Fabri-Tac είναι η αγαπημένη μου κόλλα. Μου αρέσει γιατί λειτουργεί ως μαγικά με την τοποθέτηση υφάσματος και κορδέλας σε μοριοσανίδες και χαρτί, αλλά λειτουργεί και μόνο σε χαρτί!

Scor-Tape είναι ιδανικό για να στερεώνετε τσέπες και πιέτες σε σελίδες όταν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με την κόλλα.

Εκτυπώσιμες ετικέτες – είναι ιδανικές για την κατασκευή αυτοκόλλητων και σπιτικής ταινίας washi. μου αρέσουν αυτά φύλλα πλήρους μεγέθους σε διαφανές και λευκά σεντόνια πλήρους μεγέθους.

Τα καλύτερα προμήθειες περιοδικών για αρχάριους

Θέλετε να το θυμάστε αυτό για αργότερα; Αποθηκεύστε το στον αγαπημένο σας πίνακα Pinterest.

Καρφιτσώστε αυτό παρακαλώ

Φυσικά, υπάρχουν πιο διασκεδαστικά τελειώματα, προσθήκες, υφάσματα και στολίδια που θα εξερευνήσουμε σε μελλοντικά άρθρα, αλλά αυτά τα στοιχεία που αναφέρονται είναι μερικά από τα Τα καλύτερα προμήθειες περιοδικών για αρχάριους. Ελπίζω αυτή η λίστα να είναι χρήσιμη καθώς ξεκινάτε αυτό το ταξίδι!

Happy Junk Journaling!

Schreibe einen Kommentar