Τα αγαπημένα μου εργαλεία και πόροι μελέτης της Αγίας Γραφής

11
Τα αγαπημένα μου εργαλεία και πόροι μελέτης της Αγίας Γραφής

Σας αρέσει να μελετάτε τον λόγο του Θεού και να βρίσκετε νέους τρόπους για να μεγαλώσετε το δικό σας πίστη? Σήμερα μοιράζομαι μερικά από τα αγαπημένα μου εργαλεία και πηγές μελέτης της Γραφής για να σας βοηθήσω να πάτε λίγο πιο βαθιά και να κάνετε τις στιγμές της ησυχίας σας πιο ουσιαστικές. Ως αρχηγός λατρείας και επικεφαλής μελέτης της Βίβλου στο σπίτι για περισσότερο από μια δεκαετία, έχω δεσμευτεί εδώ και πολύ καιρό να βοηθήσω τους ομοπίστους μου να μεγαλώσουν και να συνδέσω τον λόγο του Θεού με πρακτικούς τρόπους στην καθημερινή τους ζωή.

Αγαπημένα Εργαλεία και Πηγές Μελέτης της Αγίας Γραφής

Ένα από τα καταπληκτικά πράγματα για το να είσαι Χριστιανός σήμερα είναι ο εκπληκτικός αριθμός διαφορετικών μεταφράσεων της Βίβλου που είναι διαθέσιμες σε εμάς. Αν θέλετε να εμπλουτίσετε την πρωινή σας ρουτίνα ανάγνωσης της Βίβλου, συνιστώ ανεπιφύλακτα να αποκτήσετε μια νέα μετάφραση. Αυτό θα σας βοηθήσει κυριολεκτικά να δείτε γνωστούς στίχους με εντελώς νέο πρίσμα!

Είμαι ενθουσιασμένος που σας λέω για αυτούς τους πόρους για μελέτες της Αγίας Γραφής. Αυτή η ανάρτηση περιέχει ορισμένους συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας (που σημαίνει ότι αν κάνετε μια αγορά αφού κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια, αλλά δεν θα σας κοστίσει ούτε μια δεκάρα παραπάνω)! Διαβάστε την πλήρη πολιτική μου αποκάλυψης.

Οι Αγαπημένες μου Βίβλοι

Αυτήν τη στιγμή έχω δύο Βίβλους που χρησιμοποιώ πιο συχνά αυτήν τη στιγμή. Το πρώτο είναι μια Βίβλος που έχω εδώ και μερικά χρόνια, είναι η Battlefield of the Mind Bible από τον Joyce Meyer. Είναι μια Ενισχυμένη Βίβλος και μου αρέσουν πραγματικά όλες οι σημειώσεις και οι επιπλέον γνώσεις που περιλαμβάνει ο πάστορας Τζόις. Είναι τόσο καλά για να δίνουν προοπτική και σταθερή διδασκαλία, ειδικά όταν πρόκειται να ξεπεράσετε οποιαδήποτε «βρωμούσα» σκέψη που μπορεί να είναι αντιμαχόμενη στο μυαλό σας.

Τι είναι η Βίβλος Doodle;

Το δεύτερο αγαπημένο μου είναι μια νέα Βίβλος που αγόρασα πρόσφατα και την έχω ερωτευθεί τελείως. Είναι ένα Doodle Bible ή Art Journal Bible όπως είναι επίσης γνωστά. έχω το Tyndale NLT Inspire Journaling and Coloring Bible.

Μια Βίβλος doodle είναι μια Βίβλος που έχει μεγάλα περιθώρια για να κάνετε σημειώσεις, αλλά έχει επίσης έργα τέχνης που μπορείτε να χρωματίσετε!! εγώ επίσης αγόρασε αυτό για την εννιάχρονη κόρη μου, είναι συγκεκριμένο για κορίτσια – της αρέσει!! Εκτιμώ πραγματικά ότι είναι ένας ακόμη τρόπος για να είμαστε στο λόγο του Θεού λίγο πιο συχνά.

Εφαρμογές Βίβλου

Εφαρμογή Abide – Χρησιμοποιώ τη λειτουργία καθημερινής αφοσίωσης σχεδόν κάθε μέρα. Μου αρέσει που είναι όλα γραφές αλλά και μια εφαρμογή διαλογισμού. Σας ενθαρρύνουν να ηρεμήσετε την αναπνοή σας και να εστιάσετε, και επίσης κάνουν ερωτήσεις για να σας κάνουν να σκεφτείτε πραγματικά και να εφαρμόσετε τη γραφή στη ζωή σας. Έχουν επίσης ιστορίες ύπνου και διαλογισμούς σε συγκεκριμένα θέματα. Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση και μια πληρωμένη έκδοση. Έχω την πληρωμένη έκδοση και απολαμβάνω τον μεγαλύτερο χρόνο αφοσίωσης που έχω με αυτήν την έκδοση.

Εφαρμογή YouVersion Βίβλος – Όταν κάνετε αναζήτηση για „Βίβλος“ στο App Store, θα δείτε αυτήν την εφαρμογή. Αυτή η μικρή εφαρμογή είναι γεμάτη δύναμη με τόσες πολλές εκπληκτικές μελέτες!! Μέσα σε αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε διαφορετικά „σχέδια“. Ένα από τα αγαπημένα μου είναι η Βίβλος σε ένα χρόνο – αυτή η ηχητική μελέτη είναι γεμάτη με γραφές και σχόλια από τους Nicky & Pippa Grumble. Αυτός ο Βρετανός σύζυγος και η σύζυγος είναι από τους αγαπημένους μου δασκάλους της Βίβλου – και μου αρέσουν οι προφορές τους!

Φοβερές Βιβλικές Μελέτες για Γυναίκες

Αν ψάχνετε για μερικές μελέτες της Αγίας Γραφής και ενθαρρυντικά χριστιανικά βιβλία που θα σας πάνε βαθύτερα στον λόγο του Θεού, ακολουθούν ορισμένες Βιβλικές μελέτες και βιβλία που μπορείτε να δείτε:

Πρόσθετα εργαλεία για ησυχία για τη μελέτη της Αγίας Γραφής

Περιοδικά για τη Μελέτη της Βίβλου – Μου αρέσει να γράφω σε περιοδικά και πάντα τα αγοράζω και τα γεμίζω. Εδώ είναι μερικά που μπορείτε να απολαύσετε:

Χρωματιστά μολύβια & μαρκαδόροι για χρωματισμό και κουκκίδες:

Αυτά τα σελιδοδείκτες είναι διασκεδαστικό για να παρακολουθείτε πού βρίσκεστε στη μελέτη:

Κολλώδεις σημειώσεις είναι εύχρηστα για να κάνετε σημειώσεις που μπορεί να θέλετε να μετακινήσετε:

Ξύστρες μολυβιών για να κρατήσετε τα μολύβια σας έτοιμα για χρωματισμό:

Μολυβοθήκες για τη μεταφορά και την αποθήκευση των χρωματιστών μολυβιών και μαρκαδόρων:

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΡΦΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΙΝΑΚΑ του PINTEREST.

Καρφιτσώστε αυτό παρακαλώ

Ελπίζω αυτή τη λίστα μου αγαπημένα εργαλεία και πηγές μελέτης της Αγίας Γραφής παρέχει φρέσκια έμπνευση για εσάς. Έχετε έναν αγαπημένο πόρο που θα θέλατε να μοιραστείτε; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω – θα ήθελα πολύ να το ακούσω.

Καλή μελέτη!

Schreibe einen Kommentar