Συνέντευξη καλλιτέχνη: Mojave Nomads | Ιστολόγιο ReverbNation

6
Συνέντευξη καλλιτέχνη: Mojave Nomads |  Ιστολόγιο ReverbNation

Mojave Nomads κατάγονται από τη μουσική σκηνή της Γιούτα, όπου κυριαρχεί η ποπ μουσική. Αλλά με επιρροές όπως η Πορτογαλία. The Man, Broken Bells και The 1975, δεν είναι περίεργο που ο indie, funk, χρωματισμένος ήχος της δεκαετίας του ’80 ξεχώρισε όταν υπέβαλαν το τραγούδι τους σε ένα από μας ευκαιρίες.

American Musical Supply τα διάλεξε από χιλιάδες υποβολές για να παίξουν στο Εκθεσιακός χώρος D’Angelico στη Νέα Υόρκη μπροστά σε ένα επιλεγμένο πλήθος επαγγελματιών του κλάδου.

Μιλήσαμε μαζί τους για το πώς ξεκίνησαν, τη διαδικασία υποβολής και τι θα ακολουθήσει.

Πες μας λίγα λόγια για την μπάντα σου. Πώς σχηματιστήκατε, πόσο καιρό είστε μαζί, τι είδους μουσική παίζετε κ.λπ.

Είμαστε οι Mojave Nomads, ένα Indie rock συγκρότημα από το Ogden της Γιούτα. Είμαστε όλοι παιδικοί φίλοι που ξεκινήσαμε να παίζουμε μουσική ανεξάρτητα και μαζευτήκαμε πριν από περίπου 3 χρόνια!

Χωρίς τη βοήθεια μιας μεγάλης ομάδας, ποιος ήταν ο μεγαλύτερος αγώνας για εσάς ως καλλιτέχνη DIY;

Ο μεγαλύτερος αγώνας θα λέγαμε ότι είναι η διαχείριση του χρόνου. Χωρίς μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να μην κάνετε μουσική: μάρκετινγκ, προώθηση, κρατήσεις εκπομπών, απόκτηση και διατήρηση επαφών κ.λπ.

Πώς ακούσατε για το ReverbNation και τις ευκαιρίες μας για καλλιτέχνες;

Είμαστε εκτός των ReverbNation από την αρχή της μπάντας μας. Άλλα συγκροτήματα της σκηνής μας το είχαν αναφέρει πολύ νωρίς. Μάθαμε για όλες τις ευκαιρίες που μπορείτε να υποβάλετε μέσω του καλού μας φίλου Σάμι Μπρουλαϊκός τραγουδιστής από το Ogden, ο οποίος είναι επίσης καλλιτέχνης των ReverbNation.

Εγγραφείτε στο ReverbNation δωρεάν

Πώς ήταν η διαδικασία υποβολής; Ποια ήταν η αντίδρασή σας όταν ανακαλύψατε ότι σας επέλεξαν για αυτήν την ευκαιρία;

Η υποβολή στο ReverbNation είναι πάντα εξαιρετικά εύκολη. Βασικά απλώς κάνοντας κλικ σε μερικά διαφορετικά πράγματα και συμπληρώνοντας τις πληροφορίες. Όταν μάθαμε ότι μας επέλεξαν, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Μόλις προσγειωθήκαμε στη Νέα Υόρκη και ακόμα δεν φαίνεται αληθινό.

Τι ελπίζετε να πετύχετε με αυτή την ευκαιρία; Ποιοι είναι οι στόχοι σου?

Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να γνωρίσουμε ανθρώπους εδώ που πραγματικά σκάβουν αυτό που κάνουμε και να βοηθήσουν να ανεβούμε τη μουσική μας στο επόμενο επίπεδο. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε παίζοντας μουσική και να προσεγγίσουμε/να κερδίσουμε όσο περισσότερους θαυμαστές μπορούμε στην καριέρα μας.

Κάποια συμβουλή για νέους μουσικούς που μόλις ξεκινούν; Πώς βγάζετε το όνομά σας εκεί έξω, βρίσκετε νέους θαυμαστές, κρατάτε τους θαυμαστές αφοσιωμένους, γίνεστε αντιληπτοί από τις δισκογραφικές κ.λπ.;

Επειδή είμαστε αρκετά νέοι στη μουσική, σίγουρα δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις και δεν νομίζω ότι θα έχουμε ποτέ. Αλλά η μεγαλύτερη συμβουλή μου είναι απλώς να βγαίνετε έξω και να κάνετε παράσταση και να συναντάτε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε, όσο πιο συχνά μπορείτε!

Τι συμβαίνει στη συνέχεια για το Mojave Nomads;

Το 2018 θα κυκλοφορήσουμε νέα μουσική, θα κάνουμε περιοδείες και θα κυνηγήσουμε όποιες ευκαιρίες βρούμε στην πορεία!

Schreibe einen Kommentar