Πώς να φτιάξετε ένα γιγάντιο χάρτινο τριαντάφυλλο

21
Πώς να φτιάξετε ένα γιγάντιο χάρτινο τριαντάφυλλο

Σήμερα θα σας δείξω πώς να φτιάξετε ένα γιγάντιο χάρτινο τριαντάφυλλο! Είμαι εντελώς ερωτευμένος με τη δημιουργία χάρτινα λουλούδια γιατί όχι μόνο είναι εύκολα Cricut craft έργο αλλά κάνουν υπέροχη διακόσμηση! Οι καλεσμένοι και οι φίλοι πάντα εντυπωσιάζονται όταν τα βλέπουν – ειδικά αν φτιάξετε πολλά και τα κρεμάσετε όλα μαζί!

Πώς φτιάχνεις ένα μεγάλο χάρτινο τριαντάφυλλο;

Ευτυχώς, αυτά τα λουλούδια είναι αρκετά απλά στη συναρμολόγηση, αλλά απαιτούν λίγο χρόνο και αρκετή ποσότητα χαρτιού. Τα καλά νέα είναι όμως ότι μόλις τα φτιάξετε, διαρκούν και διαρκούν! Σε αντίθεση με το μικρό μου μοτίβο τριαντάφυλλου σε ρολό χαρτί που παίρνει ένα φύλλο χαρτιού και ενώνεται μέσα σε λίγα λεπτά, θα θέλετε να παρουσιάσετε μια αγαπημένη εκπομπή ή ένα ηχητικό βιβλίο ενώ συναρμολογείτε αυτό. Θα έλεγα ότι θα σας πάρει περίπου 15-20 λεπτά μόλις ξεκινήσετε, αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει τον χρόνο κοπής – αφήστε λίγο περισσότερο για αυτό.

Ο αγαπημένος μου τρόπος για να φτιάξω αυτό το χάρτινο τριαντάφυλλο είναι να χρησιμοποιήσω τη μηχανή κοπής Cricut. Κάνει τέλεια κοψίματα και το μόνο που έχω να κάνω είναι να φορτώσω και να ξεφορτώσω το χαλάκι. Εάν δεν έχετε μηχανή Circut, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο «Ποιο μηχάνημα Cricut να αγοράσω;» για να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο για εσάς. Εάν έχετε ένα αλλά δυσκολεύεστε να το χρησιμοποιήσετε, ανατρέξτε στο «Πώς να χρησιμοποιήσετε μια μηχανή κοπής κρίκου» για μια επισκόπηση των βασικών στοιχείων.

Εάν χρησιμοποιείτε το μηχάνημα Cricut, θα χρειαστεί να κατεβάσετε το αρχείο SVG, να το ανεβάσετε στη βιβλιοθήκη σχεδίασής σας και να ζητήσετε από το μηχάνημα να τα κόψει.

Δεν έχετε Cricut; Κανένα πρόβλημα! Έχω δημιουργήσει επίσης ένα μοτίβο PDF. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς κατεβάστε το PDF, κόψτε τα μοτίβα των πετάλων και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτό το σχέδιο για να κόψετε τα πέταλα.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα σας δείξω πώς να φτιάξετε αυτό το γιγάντιο χάρτινο τριαντάφυλλο! Αυτή η ανάρτηση περιέχει ορισμένους συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας (που σημαίνει ότι αν κάνετε μια αγορά αφού κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια, αλλά δεν θα σας κοστίσει ούτε μια δεκάρα παραπάνω)! Διαβάστε την πλήρη πολιτική μου αποκάλυψης.

Τι προμήθειες χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα γιγάντιο χάρτινο λουλούδι;

  • Μοτίβο λουλουδιών Giant Paper Rose (δείτε παρακάτω για λεπτομέρειες)
  • Είτε α Cricut Maker, Cricut Explore ή άλλου τύπου μηχανή κοπής χαρτιού ή ένα ψαλίδι
  • Εάν χρησιμοποιείτε Cricut ή άλλη συσκευή, θα χρειαστεί επίσης να χρησιμοποιήσετε το Design Space ή άλλο λογισμικό
  • Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση PDF, θα χρειαστείτε το Adobe Acrobat για να ανοίξετε το μοτίβο PDF
  • 15 +/- φύλλα χαρτιού. Χρησιμοποίησα και τα δύο χαρτόνι και χαρτιά βάρους κειμένου πριν. Το χαρτόνι τείνει να αντέχει λίγο καλύτερα, αλλά το βάρος του κειμένου είναι λίγο πιο εύκολο να καμπυλωθεί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια μίξη χρωμάτων για να δημιουργήσετε ένα απαλό, ombre εφέ όπως έκανα στο δείγμα λουλουδιών παρακάτω.
  • πιστόλι κόλλας (Έχω αυτό και το λατρεύω!)

Πώς να φτιάξετε ένα γιγάντιο χάρτινο τριαντάφυλλο

Αν θέλετε να φτιάξετε ένα τριαντάφυλλο σαν το δικό μου, ορίστε τι έκανα:

Το πρώτο βήμα είναι να κόψετε όλα τα πέταλα σας! Και πάλι, η χρήση του σχεδίου SVG ή του PDF το κάνει τόσο εύκολο! Δεν είναι χαριτωμένα πέταλα σε σχήμα καρδιάς;!

Ξεκινήστε με το κεντρικό τμήμα και προχωρήστε προς τα έξω.

Χρησιμοποιήστε θερμή κόλλα για να στερεώσετε τις πλευρές μεταξύ τους.

Πώς να κατσαρώσετε τα πέταλα σε ένα γιγάντιο χάρτινο τριαντάφυλλο

Στη συνέχεια ξεκινήστε να κουλουριάζετε τα πέταλά σας για να τους δώσετε διάσταση. Μπορείτε να τα κουλουριάσετε μέσα ή έξω για να αλλάξετε την όψη του τριαντάφυλλου σας!

Απλώς χρησιμοποιώ ένα μικρό πινέλο τέχνης για να τυλίξω ακριβώς την άκρη του πετάλου για λίγη μπούκλα.

Giant Paper Rose Tip:

Μπορεί να θέλετε να τα κάνετε όλα αυτά ταυτόχρονα, έτσι ώστε όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να κολλάτε, θα πάει πιο γρήγορα.

Πώς να συναρμολογήσετε ένα γιγάντιο χάρτινο τριαντάφυλλο

Η βάση κάθε πετάλου είναι χωρισμένη. Θέλετε να διασταυρώσετε το ένα τμήμα πάνω στο άλλο και να προσθέσετε μια ταμπόντα ζεστής κόλλας. Αυτό θα δώσει στο πέταλο σας ακόμη μεγαλύτερη διάσταση.

Χρησιμοποιήστε ένα άλλο ταμπόν κόλλας για να κολλήσετε το άκρο του πετάλου στην κάτω βάση του μικρού κεντρικού τμήματος.

Επαναλάβετε με κάθε ένα από τα μικρότερα πέταλα.

Μπορείτε να κολλήσετε τις άκρες των λουλουδιών στο κέντρο για να δώσετε σε αυτό το τμήμα λίγο περισσότερο σχήμα.

Αρχίστε να προσθέτετε περισσότερα πέταλα χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικασία κόλλησης του σχίσματος και στη συνέχεια κολλώντας το στη βάση. Φροντίστε να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο τα πέταλα ευθυγραμμίζονται για να το κάνετε οπτικά ενδιαφέρον. Η διαδικασία στρώσης έχει να κάνει με την επικάλυψη, αυτό είναι που βοηθά το λουλούδι να ανθίσει και να μεγαλώσει ακριβώς μπροστά στα μάτια σας!

Μέχρι που επιτέλους έχετε όλα τα πέταλα κολλημένα, και παρόλο που η πλάτη φαίνεται λίγο τρελή…

Το μπροστινό μέρος φαίνεται εκπληκτικό! Και τελικά αυτό είναι που έχει μεγάλη σημασία!

Προσθέστε λίγο σύρμα με το πιστόλι κόλλας για να δημιουργήσετε ένα γάντζο για κρέμασμα.

Δεν είναι υπέροχο; Και το καλύτερο από όλα, μπορείτε να απολαύσετε τα δικαιώματα καυχησιολογίας από τότε που τα καταφέρατε!! Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να προσθέσετε λάμψη για επιπλέον λάμψη!

Καρφιτσώστε αυτό παρακαλώ

Θέλετε περισσότερη έμπνευση;

Δείτε αυτές τις άλλες εύκολες και διασκεδαστικές χειροτεχνίες που μπορείτε να κάνετε για να φτιάξετε μια ζωή που αγαπάτε!

Πράσινη ομπρέλα ενάντια σε μια μπλε πόρτα με λευκά άνθη κερασιάς να ξεχύνονται και μια προφορά φωλιάς πουλιών και ένα μπλε φιόγκο

Στεφάνι ομπρέλας Cherry Blossom

Δείτε το απλό σεμινάριο για αυτήν την ανοιξιάτικη χειροτεχνία διάρκειας 5 λεπτών εδώ.

μπλε διάστικτα αυγά σε ένα κρεβάτι από βρύα με λευκά λουλούδια μαργαρίτας

Πώς να φτιάξετε DIY στικτά αυγά

Δείτε το tutorial για να φτιάξετε τα δικά σας όμορφα αυγά.

μπλε και άσπρο τραπεζομάντιλο σε κήπο με ορτανσίες στο βάθος

Πώς να φτιάξετε ένα τραπεζομάντιλο χωρίς ράψιμο

Δείτε αυτό το tutorial για να φτιάξετε ένα όμορφο τραπεζομάντιλο χωρίς να χρειάζεται να ράψετε!

Αποκτήστε το Giant Paper Rose Pattern

Καλή Γιορτή!
Τζένιφερ Κάρολ.  Ιστολόγιο Γιορτάζοντας την Καθημερινή Ζωή

Schreibe einen Kommentar