Πώς να φτιάξετε ένα ανεπιθύμητο περιοδικό

10
Πώς να φτιάξετε ένα ανεπιθύμητο περιοδικό

Η εκμάθηση πώς να φτιάχνετε ένα ημερολόγιο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να χρησιμοποιήσετε τη διαρκώς τοποθετημένη αποθήκευση χειροτεχνίας! Λατρεύω τα άχρηστα περιοδικά γιατί μπορούν να γίνουν σε απεριόριστο αριθμό θεμάτων, μεγεθών και στυλ!

Και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τόσους πολλούς διαφορετικούς τομείς της ζωής σας. Μπορείτε να φτιάξετε άχρηστα ημερολόγια για να τα χρησιμοποιήσετε ως ημερολόγιο, για τον προγραμματισμό ειδικών εκδηλώσεων, για δώρο, για γιορτή των εποχών, για ενθάρρυνση και συνεχόμενα!

Στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης, μοιράζομαι ένα βίντεο βήμα προς βήμα Πώς να φτιάξετε ένα ταξιδιωτικό σημειωματάριο Junk Journal. Οπότε κάντε κύλιση προς τα κάτω για να το παρακολουθήσετε.

Αλλά πρώτα, ήθελα να απαντήσω σε μερικές συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα ανεπιθύμητα περιοδικά.

Τι είναι το Junk Journal;

Στην απλούστερη μορφή του, ένα άχρηστο περιοδικό είναι μια συλλογή από μικτά χαρτιά δεμένα μεταξύ τους για να γίνει ένα μέρος για να κρατάτε σημειώσεις, ιδέες, ένα ημερολόγιο, όνειρα κ.λπ. Δεν υπάρχουν κανόνες για το από τι μπορείτε να το κάνετε. Μπορεί να είναι όλο χαρτί ή μπορεί να είναι χαρτί, ύφασμα, μοριοσανίδα, ακόμα και πλαστικό.

Πώς δεσμεύετε ένα Junk Journal;

Παραδοσιακά δένονται με βαρέως τύπου νήμα. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το νήμα με βελονάκι #10. Στο βίντεο σας δείχνω πόσο εύκολο είναι το δέσιμο με κλωστή. Το σημαντικό με το δέσιμο είναι να κρατάτε με ασφάλεια τα χαρτιά σας γιατί καθώς προσθέτετε στο εφήμερό σας οι σελίδες σας θα γίνονται βαριές και θα πρέπει να παραμένουν στη θέση τους.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα σας πω για αυτούς τους πόρους για τη δημιουργία ανεπιθύμητων περιοδικών. Αυτή η ανάρτηση περιέχει ορισμένους συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας (που σημαίνει ότι αν κάνετε μια αγορά αφού κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια, αλλά δεν θα σας κοστίσει ούτε μια δεκάρα παραπάνω)! Διαβάστε την πλήρη πολιτική μου αποκάλυψης.

Τι προμήθειες χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα Junk Journal;

Οι κύριες προμήθειες που χρειάζεστε για να φτιάξετε ανεπιθύμητα περιοδικά είναι:

  • Χάρτινο (για το εξώφυλλο)
  • Έγγραφα – κάθε είδους θα λειτουργήσει: βάρος κειμένου, σελίδες βιβλίου, φύλλα καθολικού και πολλά άλλα!
  • Ασυνήθιστα χαρτιά – αυτά προσθέτουν ενδιαφέρον και υφή: πετσετάκια, χάρτινες σακούλες, βελούδινα, σακουλάκια για σνακ και πολλά άλλα!
  • Κλωστή δέσιμο – όπως ανέφερα, χρησιμοποιώ Κλωστή με βελονάκι θείας Λυδίας #10 σε κρέμα
  • Βελόνα χειροτεχνίας
  • Κόλλα – οι κόλλες που προτιμώ είναι: Fabri-Tac, Aleen’s Tacky Glueκαι Mod podge
  • Σουβλί – αυτό κάνει το δέσιμο τόσο εύκολο!

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός σημειωματάριου ταξιδιού και ενός ανεπιθύμητου περιοδικού;

Τα παραδοσιακά ανεπιθύμητα περιοδικά αποτελούνται από μικρά φυλλάδια, που ονομάζονται υπογραφές. Τα περιοδικά μπορεί να έχουν μια υπογραφή ή μια ντουζίνα – η επιλογή είναι δική σας! Όσο μεγαλύτερο κάνετε το ημερολόγιό σας, τόσο περισσότερο υπάρχει για διακόσμηση, κάτι που μπορεί να κάνει πιο χρονοβόρο την κατασκευή του και θα γίνει πιο βαρύ, επομένως θα είναι περισσότερο ημερολόγιο για το σπίτι.

Τα ταξιδιωτικά σημειωματάρια από την άλλη έχουν σχεδιαστεί για να είναι φορητά – γι‘ αυτό ονομάζονται ταξιδιωτικά ημερολόγια! Συνήθως αυτά είναι μια υπογραφή, αν και πάλι μπορείτε να κάνετε το δικό σας όποιο μέγεθος προτιμάτε.

Δεν υπάρχουν καθορισμένες διαστάσεις για ημερολόγια – μπορείτε να τα κάνετε ψηλά ή κοντά, λεπτά ή επικά – εσείς αποφασίζετε!

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτιάξετε ένα Junk Journal;

Η δημιουργία της βάσης του ημερολογίου διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Πραγματικά σε περίπου 15 λεπτά μπορείτε να έχετε τα «κόκαλα» ενός παλιού ημερολογίου έτοιμα. Το καλλωπιστικό όμως, αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία. Αυτό είναι το κομμάτι που μπορεί να πάρει ώρες, μέρες ή περισσότερες για να γίνει.

Είναι εύκολο να φτιάχνονται ανεπιθύμητα περιοδικά;

Ναι ναι ναι! Τα άχρηστα ημερολόγια γίνονται πολύ εύκολα. Όπως ανέφερα παραπάνω, το ίδιο το κύριο περιοδικό συγκεντρώνεται σε λίγα λεπτά και ο στολισμός είναι τόσο διασκεδαστικός. Όχι μόνο έχω ερωτευτεί το junk journaling αλλά και στο εννιάχρονο μου αρέσει να το κάνει. Συνιστώ όμως να βοηθήσετε τα μικρά με το δέσιμο.

Μπορείτε να κάνετε ανεπιθύμητο περιοδικό με φίλους;

Ένα άλλο διασκεδαστικό μέρος του junk journaling είναι ότι ενώ είναι διασκεδαστικό να το κάνετε μόνοι σας, μπορείτε επίσης να το κάνετε με φίλους! Είτε είστε συγκεντρωμένοι γύρω από το τραπέζι χειροτεχνίας μαζί είτε εικονικά (όπως στο δικό μου Ομάδα Facebook: Γιορτάζουμε τα ανεπιθύμητα περιοδικά) η δημιουργία αυτών των περιοδικών είναι απολύτως διασκεδαστική με φίλους και άλλους δημιουργικούς μάγους.

Σαν μια ανταλλαγή μπισκότων, θα ήταν διασκεδαστικό να έχουμε φίλους να φέρνουν μαζί αντικείμενα χειροτεχνίας, ώστε όλοι να μπορούν να παίξουν με κάποια νέα εφήμερα ενώ συζητούν και κάνουν χειροτεχνίες.

Παρακολουθήστε και μάθετε πώς να φτιάχνετε ένα παλιό ημερολόγιο

Είστε έτοιμοι να φτιάξετε το πρώτο σας Ταξιδιωτικό Σημειωματάριο Junk Journal; Σε αυτό το βίντεο, σας καθοδηγώ βήμα-βήμα για να φτιάξετε ένα! Αυτό είναι ένα σεμινάριο φιλικό για αρχάριους για να σας βοηθήσει να κατακτήσετε τις βασικές δεξιότητες. Μόλις το κατακτήσεις αυτό, ο ουρανός είναι το όριο!

Ελπίζω να δοκιμάσετε αυτή την υπέροχη χειροτεχνία και να μου πείτε πώς σας αρέσει.

Καρφιτσώστε αυτό παρακαλώ

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο YouTube και μην ξεχάσετε να γίνετε μέλος μου Ομάδα Facebook: Γιορτάζουμε τα ανεπιθύμητα περιοδικά.

Θέλετε χαρτιά και ετικέτες για να διακοσμήσετε τα άχρηστα περιοδικά σας; Παρακαλώ επισκεφθείτε το δικό μου Εορτασμός περιοδικών Etsy κατάστημα.

Καλή Γιορτή!

Schreibe einen Kommentar