Κατάταξη των 25 καλύτερων τραγουδιών της Olivia Newton-John—κατά τη γνώμη ενός blogger—μαζί με μια μίνι ιστορία για το καθένα

0
Κατάταξη των 25 καλύτερων τραγουδιών της Olivia Newton-John—κατά τη γνώμη ενός blogger—μαζί με μια μίνι ιστορία για το καθένα

(15 Αυγούστου 2022). Ο θάνατος της Olivia Newton-John τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022, έχει εμπνεύσει πολλά αφιερώματα και αναδρομικά σταδιοδρομίας. Την περασμένη Πέμπτη, για παράδειγμα, αυτός ο blogger έγραψε μια προσωπική αντανάκλαση του τι σήμαινε για μένα προσωπικά αυτή η μοναδική τραγουδίστρια/ηθοποιός/ακτιβίστρια.

Η Olivia ήταν μια ταλαντούχα τραγουδίστρια που μπορούσε να μεταφέρει οποιοδήποτε συναίσθημα – αγαλλίαση το ένα λεπτό, λύπη το άλλο – τραγουδώντας συχνά με μια σαφήνεια και απόδοση που κυμαινόταν από ένα απαλό, ψιθυριστό βουητό μέχρι πληθωρικό επιφώνημα…συχνά στο ίδιο τραγούδι. Τα φωνητικά ακροβατικά και τα εκτεταμένα τρεξίματα δεν ήταν απαραίτητα για το είδος των τραγουδιών που τραγουδούσε η Olivia, αλλά σίγουρα δεν έφυγες από την εμπειρία ακρόασης χωρίς να αισθανθείς κάτι.

Τώρα, ως συνοδευτικό κομμάτι στο αφιέρωμα της περασμένης εβδομάδας, το blog κατατάσσει τα 25 καλύτερα τραγούδια της! Με τον τρόπο αντίστροφης μέτρησης, από το Νο. 25 στο Νο. 1, αυτά τα αγαπημένα της Olivia παρουσιάζονται με σειρά κατάταξης —με βάση μόνο την προσωπική γνώμη— μαζί με μια μίνι ιστορία για καθεμία (και ένα ηχητικό ή βίντεο κλιπ ευγενική προσφορά του YouTube).

Καθώς περιηγείστε στη λίστα, ξαναζήστε αυτούς που αγαπήσατε —ή σας άρεσαν— και μη διστάσετε να τους ψηφίσετε με έναν αντίχειρα προς τα πάνω (ή κάτω) ή ένα emoji. Επίσης, σχολιάστε πού πρέπει να βρίσκονται τα αγαπημένα σας τραγούδια της Olivia σε μια λίστα με τις καλύτερες επιτυχίες όπως αυτή, είτε στην ενότητα σχολίων στο τέλος του άρθρου είτε σε οποιαδήποτε από τις ροές κοινωνικής δικτύωσης όπου δημοσιεύεται αυτό το άρθρο.

Ελπίζουμε να σας άρεσε η κύλιση στη λίστα με τα καλύτερα της Olivia! Και θυμηθείτε να σχολιάσετε είτε παρακάτω είτε σε οποιοδήποτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου αναρτάται το άρθρο!

DJRob

DJRob

Ο DJRob (αυτός/αυτός/η) είναι ένας ανεξάρτητος μουσικός blogger από κάπου στην Ανατολική Ακτή που καλύπτει είδη R&B, hip-hop, ποπ και ροκ – καθώς και πολλά μουσικά νέα και τρέχοντα πράγματα! Μπορείτε να τον ακολουθήσετε στο Twitter στο @djrobblog.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε δωρεάν (παρακάτω) για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για μελλοντικά άρθρα.

Schreibe einen Kommentar