Ιερεμίας 29:11 Εκτυπώσιμη Γραφή

8
Ιερεμίας 29:11 Εκτυπώσιμη Γραφή

Χρειάζεστε λίγη ενθάρρυνση σήμερα; Το να διατηρείτε τις γραφές ορατές για διαλογισμό όλη την ημέρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος μεγαλώστε την πίστη σας και να ενθαρρύνεστε όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις – που είμαστε όλοι, έτσι δεν είναι;! Αυτό Ιερεμίας 29:11 Εκτυπώσιμη Γραφή θα σας βοηθήσει να σκάψετε βαθύτερα στον λόγο του Θεού και να παραμείνετε προσεκτικοί στο καλό σχέδιο Του για εσάς.

Η ανάγνωση του λόγου του Θεού είναι μια πολύτιμη πρακτική, αλλά το να έχετε βασικές γραφές που έχετε αφοσιωθεί στη μνήμη είναι ένας ακόμη πιο ισχυρός τρόπος για να προστατεύσετε την καρδιά και το μυαλό σας και να ενισχύσετε την πίστη σας για τις μάχες που αντιμετωπίζετε. Και όλοι αντιμετωπίζουμε μάχες κάθε μέρα. Για να σας βοηθήσω να αμφισβητήσετε τις αμφιβολίες και τους φόβους που έρχονται εναντίον σας, σχεδίασα αυτό το όμορφο σετ εκτυπώσιμων βιβλίων.

Γραφή για Ενθάρρυνση

Εκείνες τις μέρες που αισθάνεστε πεσμένοι ή αντιμετωπίζετε ένα απροσδόκητο πρόβλημα και αναρωτιέστε πώς θα πάνε τα πράγματα στη γη, χρειάζεστε κάποια καλή, σταθερή ΑΛΗΘΕΙΑ από τον λόγο του Θεού. Πρέπει να ξέρετε ότι έχει τον έλεγχο και ότι έχει ένα σχέδιο για εσάς. Και αυτή είναι η ομορφιά του εδαφίου Ιερεμίας 29:11 – αυτό ακριβώς σας λέει ο Θεός:

«Γιατί ξέρω τα σχέδια που έχω για σένα», δηλώνει ο Κύριος, «σκοπεύει να σε ευημερήσει και όχι να σε βλάψει, σχέδια να σου δώσει ελπίδα και μέλλον».

Τι μπορείτε να κάνετε με την τέχνη της Γραφής;

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τέχνη της γραφής. Μπορείτε να το πλαισιώσετε για να το κρεμάσετε στον τοίχο σας, να το πλαστικοποιήσετε και να το κολλήσετε με ταινία στον καθρέφτη του μπάνιου σας, μπορείτε να το βάλετε στο αυτοκίνητό σας, στο ψυγείο σας, στο γραφείο σας, να το χρησιμοποιήσετε ως σελιδοδείκτη στη Βίβλο ή στο ημερολόγιο σας και μπορεί επίσης να το δώσει σε έναν φίλο για να τον ενθαρρύνει επίσης!

Σε αυτήν τη συλλογή ενθαρρυντικών εκτυπώσιμων γραφών, δημιούργησα μια πλήρη κάρτα με στίχους της γραφής και ξεχώρισα μερικές φράσεις κλειδιά και τις έκανα και αυτές τις δικές τους κάρτες.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως έργα τέχνης ή ακόμα και ως κάρτες σημειώσεων.

Αυτή η εκτυπώσιμη γραφή είναι μέρος της συλλογής μου Summer Blooms August 2020 Celebrating Everyday Life Craft Club. Ως μέλος, λαμβάνετε αυτό το σχέδιο (και τόσα άλλα) που περιλαμβάνεται στη συνδρομή σας. Αλλά εάν η ιδιότητα μέλους δεν είναι κατάλληλη για εσάς αυτή τη στιγμή, μπορείτε επίσης να βρείτε αυτό το σχέδιο στο κατάστημά μου εδώ.

Η συλλογή Αυγούστου περιλαμβάνει επίσης ένα σετ σουβέρ για ποτά, μια ευχετήρια κάρτα και ένα πάρτι bunting!

Δεδομένου ότι πρόκειται για εκτυπώσιμα που μπορείτε να μαστιγώσετε μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να φτιάξετε όσα θέλετε! Θα μπορούσατε ακόμη και να τα φτιάξετε ως χαριτωμένα δώρα μικρής οικοδέσποινας για να τα στείλετε σε έναν φίλο.

Ελπίζω ότι θα τα απολαύσετε και ότι θα είναι ευλογία για εσάς και σε όποιον τα δώσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τσεκάρει τα άλλα σχέδια της συλλογής Summer Blooms.

Αν δεν έχετε δει λεπτομέρειες για το νέο CEL Craft Club, μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα εδώ. Και παρακαλώ μοιραστείτε τα νέα με τους φίλους σας για να μπορέσουν να συμμετάσχουν και να φτιάξουμε όλοι μαζί.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΓΡΑΦΗΣ:

Καρφιτσώστε αυτό παρακαλώ

Πώς να φτιάξετε αυτές τις κάρτες τέχνης της Γραφής:

Βήματα για να φτιάξετε το δικό σας χρησιμοποιώντας PDF:

  1. Συγκεντρώστε τις προμήθειες σας. Είναι πολύ πιο εύκολο να φτιάξεις όταν τα έχεις όλα εκεί, έτοιμα.
  2. Κατεβάστε τα αρχεία PDF (δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για τα μέλη).
  3. Εκτυπώστε τα σχέδια σε χαρτόνι.
  4. Κόψτε τις κάρτες. Το κοφτερό ψαλίδι είναι κρίσιμο για να γίνει αυτό πιο ομαλά.

Αποκτήστε τα αρχεία σας

Schreibe einen Kommentar