Εύκολα ορεκτικά ρολό μισοφέγγαρου σε σχήμα καρότου

0
Εύκολα ορεκτικά ρολό μισοφέγγαρου σε σχήμα καρότου

Αυτά τα Εύκολα ορεκτικά ρολό μισοφέγγαρου σε σχήμα καρότου είναι τόσο διασκεδαστικά και χάρη στην έτοιμη ζύμη μισοφέγγαρου, γίνονται και πολύ εύκολα! Αυτά είναι υπέροχα για σνακ μετά το σχολείο, ορεκτικά για τσάι, καθώς και για πασχαλινά αλλαντικά! Μπορείτε να τα γεμίσετε με την αγαπημένη σας αυγοσαλάτα, σαλάτα κοτόπουλου ή άλλο υλικό πλήρωσης σε στυλ σάντουιτς. Θέλετε λίγη περισσότερη έμπνευση; Μπορείτε να βρείτε το δικό μου Οι καλύτερες Πασχαλινές Ιδέες και Πασχαλινές συνταγές εδώ.

Όταν έκανα κάποια έρευνα για τον πίνακα μου με τα Πασχαλινά αλλαντικά, ήξερα ότι ήθελα να είναι διασκεδαστικό και απλό και ήθελα να περιλαμβάνει τόσο γλυκά όσο και αλμυρά στοιχεία. Καθώς έψαχνα στο διαδίκτυο, βρήκα αυτά τα αξιολάτρευτα Crescent Roll Carrots και ήξερα ότι έπρεπε να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου για να τα φτιάξω!

Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω αντί για φύλλο ρολού μισοφέγγαρου;

Έχω φτιάξει αρκετές συνταγές με μισοφέγγαρα ρολά αλλά κάπως μου είχε λείψει το γεγονός ότι πλέον πουλάνε φύλλα ζύμης μισοφέγγαρου! Πόσο διασκεδαστικό είναι αυτό!! Δεν χρειάζεται πλέον να τσιμπάμε τις ραφές μεταξύ τους στη ζύμη μισοφέγγαρου…

Αλλά αν δεν μπορείτε να βρείτε φύλλα ζύμης μισοφέγγαρου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζύμη μισοφέγγαρου και να τσιμπήσετε τις ραφές μεταξύ τους για αυτή τη συνταγή.

Υλικά για την παρασκευή ορεκτικών Easy μισοφέγγαρου σε σχήμα καρότου

Ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει σε αυτή τη συνταγή είναι ότι είναι εύκολο να γίνει με πράγματα που μπορεί να έχετε ήδη στο χέρι. Εδώ είναι τι χρειάζεστε:

 • Φύλλο ζύμης μισοφέγγαρου (ή μισοφέγγαρο ρολό)
 • Χρώμα τροφίμων (αν θέλετε να βάψετε τη ζύμη σας)
 • Κρέμα Κέρας ή Αλουμινόχαρτο τριμμένο σε σχήμα κέρατος
 • Γέμιση και γαρνιτούρα της αρεσκείας σας

Πώς να φτιάξετε εύκολα ορεκτικά με ρολό μισοφέγγαρου σε σχήμα καρότου

 1. Αρχικά, θέλετε να ανοίξετε το φύλλο ζύμης σε μια αντικολλητική επιφάνεια. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτό το χαλάκι ζαχαροπλαστικής που έχει επίσης εύχρηστες γραμμές μέτρησης που είναι χρήσιμες για το επόμενο βήμα!
 2. Κόψτε τη ζύμη οριζόντια σε κομμάτια 1 ιντσών.

Χρησιμοποίησα ένα από τα δικά μου Pampered Chef εύκαμπτα χαλάκια κοπής για να βοηθήσω να κρατήσω τις γραμμές μου αρκετά ευθείες.

 1. Μόλις κοπούν όλα τα κομμάτια σας (χρησιμοποίησα έναν κόφτη πίτσας για να κόψω τη ζύμη μου) θέλετε να την κάνετε ρολό όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία δεξιά.
 1. Στη συνέχεια τυλίξτε τη ζύμη σας γύρω από τη φόρμα σας. χρησιμοποίησα αυτά τα καλούπια κρέμας κέρατου αλλά μπορείτε επίσης να τρίψετε λίγο αλουμινόχαρτο σε σχήμα κέρατος και να το τυλίξετε γύρω από αυτό.

Μόλις τυλιχτούν όλα, μπορείτε να τα ψήσετε όπως είναι, αλλά αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα τροφίμων για να μοιάζουν πραγματικά με μικρά καρότα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ψησίματος

Χρησιμοποιήστε γάντια και φορέστε ποδιά όταν εργάζεστε με χρωστικές τροφίμων για να μην λερώσετε τα χέρια και τα ρούχα σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια του χώρου εργασίας σας είναι καλά προστατευμένη γιατί όταν βουρτσίζετε το χρώμα τροφίμων στα ρολά, τείνει να πιτσιλάει πολύ!

 1. Συνδυάστε την κίτρινη βαφή τροφίμων με μερικές μόνο σταγόνες κόκκινη βαφή τροφίμων. Ξεκίνησα με αναλογία 60 κίτρινες σταγόνες προς 2 κόκκινες σταγόνες, αλλά στη συνέχεια το τροποποίησα λίγο για να αποκτήσω την απόχρωση που ήθελα.

  Έπρεπε επίσης να αναμίξω μερικές παρτίδες από αυτό καθώς εργαζόμουν γιατί όλο και τελειώνω, οπότε κρατήστε τα χρώματά σας κοντά.

  Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής για να αλείψετε το χρώμα τροφίμων στη ζύμη.

 2. Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 400°.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ψησίματος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Φυσικό Χρώμα Τροφίμων ή Παραδοσιακό Χρωστικό Τροφίμων για αυτή τη συνταγή. Το ρολό καρότου κάτω αριστερά στην παραπάνω φωτογραφία είναι επικαλυμμένο με φυσικό χρώμα τροφίμων. Αν και φαίνεται υπέροχο και πολύ φυσικό, ήθελα ένα πιο ιδιότροπο, ζωντανό χρώμα, γι‘ αυτό συνέχισα την παραδοσιακή βαφή τροφίμων για ένα πολύ πιο έντονο χρώμα. Αλλά ήθελα να σας δείξω και τους δύο!

 1. Ψήστε τα ρολά μισοφέγγαρου για περίπου 8 λεπτά ή μέχρι να γίνουν.
 2. Ψύξτε σε μια σχάρα και στη συνέχεια αφαιρέστε τα καλούπια κόρνα και συνεχίστε την ψύξη.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ψησίματος

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να απελευθερώσετε το καλούπι από το κέρατο κρέμας από τη ζύμη. Κράτησα με το ένα χέρι από το ψημένο ρολό και με το άλλο έστριψα απαλά τη φόρμα για να απελευθερωθεί.

 1. Γεμίστε με την αγαπημένη σας γέμιση – χρησιμοποίησα η αγαπημένη μου Διαβολεμένη Αυγοσαλάτα και γαρνίρουμε τις κορυφές με κομμάτια φρέσκου άνηθου.

Αυτά ήταν μια μεγάλη επιτυχία σερβιρισμένα με το „Bunny Tails“ (λευκές σφολιάτες τυριού τσένταρ) ως μέρος του πασχαλινού μου πίνακα αλλαντικών!

Εύκολα ορεκτικά ρολό μισοφέγγαρου σε σχήμα καρότου

Αυτά τα Εύκολα ορεκτικά ρολό μισοφέγγαρου σε σχήμα καρότου είναι τόσο διασκεδαστικά και χάρη στην έτοιμη ζύμη μισοφέγγαρου, γίνονται και πολύ εύκολα! Αυτά είναι υπέροχα για σνακ μετά το σχολείο, ορεκτικά για τσάι, καθώς και για πασχαλινά αλλαντικά! Μπορείτε να τα γεμίσετε με την αγαπημένη σας αυγοσαλάτα, σαλάτα κοτόπουλου ή άλλο υλικό πλήρωσης σε στυλ σάντουιτς. Θέλετε λίγη περισσότερη έμπνευση;

 • 1 σωλήνας Φύλλο ζύμης μισοφέγγαρου (ή μισοφέγγαρο ρολό)
 • Πορτοκαλί Χρώμα Τροφίμων (αν θέλετε να βάψετε τη ζύμη σας) Χρησιμοποίησα Κίτρινο + Κόκκινο για να φτιάξω πορτοκαλί.
 • Γέμιση & γαρνίρισμα της επιλογής σας
 • Ανοίγουμε το φύλλο ζύμης σε αντικολλητική επιφάνεια. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα χαλάκι ζαχαροπλαστικής που έχει επίσης εύχρηστες γραμμές μέτρησης που είναι χρήσιμες για το επόμενο βήμα

 • Κόψτε τη ζύμη οριζόντια σε κομμάτια 1 ιντσών.

 • Μόλις κοπούν όλα τα κομμάτια σας (χρησιμοποίησα έναν κόφτη πίτσας για να κόψω τη ζύμη μου)

 • Τυλίξτε τη ζύμη σας γύρω από τη φόρμα σας. Χρησιμοποίησα καλούπια Cream Horn αλλά θα μπορούσατε επίσης να τρίψετε λίγο αλουμινόχαρτο σε σχήμα κέρατος και να το τυλίξετε γύρω από αυτό.

 • Μόλις τυλιχτούν όλα, μπορείτε να τα ψήσετε όπως είναι, αλλά αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα τροφίμων για να μοιάζουν πραγματικά με μικρά καρότα.

 • Υπόδειξη: Χρησιμοποιήστε γάντια και φορέστε ποδιά όταν εργάζεστε με χρωστικές τροφίμων για να μην λερώσετε τα χέρια και τα ρούχα σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια του χώρου εργασίας σας είναι καλά προστατευμένη γιατί όταν βουρτσίζετε το χρώμα τροφίμων στα ρολά, τείνει να πιτσιλάει πολύ!

 • Συνδυάστε την κίτρινη βαφή τροφίμων με μερικές μόνο σταγόνες κόκκινη βαφή τροφίμων. Ξεκίνησα με αναλογία 60 κίτρινες σταγόνες προς 2 κόκκινες σταγόνες, αλλά στη συνέχεια το τροποποίησα λίγο για να αποκτήσω την απόχρωση που ήθελα.

 • Έπρεπε επίσης να αναμίξω μερικές παρτίδες από αυτό καθώς εργαζόμουν γιατί όλο και τελειώνω, οπότε κρατήστε τα χρώματά σας κοντά.

 • Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής για να αλείψετε το χρώμα τροφίμων στη ζύμη.

 • Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 400°.

 • Υπόδειξη: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Φυσικό Χρώμα Τροφίμων ή Παραδοσιακό Χρωστικό Τροφίμων για αυτή τη συνταγή. Το ρολό καρότου κάτω αριστερά στην παραπάνω φωτογραφία είναι επικαλυμμένο με φυσικό χρώμα τροφίμων. Αν και φαίνεται υπέροχο και πολύ φυσικό, ήθελα ένα πιο ιδιότροπο, ζωντανό χρώμα, γι‘ αυτό συνέχισα την παραδοσιακή βαφή τροφίμων για ένα πολύ πιο έντονο χρώμα. Αλλά ήθελα να σας δείξω και τους δύο!

 • Ψήστε τα ρολά μισοφέγγαρου για περίπου 8 λεπτά ή μέχρι να γίνουν.

 • Ψύξτε σε μια σχάρα και στη συνέχεια αφαιρέστε τα καλούπια κόρνα και συνεχίστε την ψύξη.

 • Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να απελευθερώσετε το καλούπι από το κέρατο κρέμας από τη ζύμη. Κράτησα με το ένα χέρι από το ψημένο ρολό και με το άλλο έστριψα απαλά τη φόρμα για να απελευθερωθεί.

 • Γεμίστε με την αγαπημένη σας γέμιση – Χρησιμοποίησα την αγαπημένη μου Deviled Egg Salad και γαρνίρισα τις κορυφές με κομμάτια φρέσκου άνηθου.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το Celebrating Everyday Life υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσω μια προμήθεια συνεργατών χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Προτείνω μόνο προϊόντα που πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν να γιορτάσετε.

Ελπίζω να δώσετε αυτά τα αξιολάτρευτα και Εύκολα ορεκτικά ρολό μισοφέγγαρου σε σχήμα καρότου μια δοκιμή!

Schreibe einen Kommentar