Εκτυπώσιμη ευχετήρια κάρτα Easy Floral DIY

20
Εκτυπώσιμη ευχετήρια κάρτα Easy Floral DIY

Έχετε εκείνες τις στιγμές που συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεχάσει τα γενέθλια ή κάποια άλλη περίσταση και χρειάζεστε μια ευχετήρια κάρτα γρήγορα; Όπως πριν από πέντε λεπτά, γρήγορα;! Θέλεις κάτι όμορφο και ξεχωριστό, ώστε ο παραλήπτης να αισθάνεται ότι τον αγαπούν, αλλά δεν έχεις χρόνο να γίνεις πονηρός – χρειάζεσαι μια κάρτα που μπορείς να τραβήξεις μαζί σε λιγότερο από 5 λεπτά… Τότε καλά νέα φίλε μου, θα σου αρέσει αυτό το easy-peasy, όμως πανέμορφο Εκτυπώσιμη ευχετήρια κάρτα DIY.

Αυτή η όμορφη ροζ φλοράλ κάρτα είναι μέρος της συλλογής μου Summer Blooms August 2020 Celebrating Everyday Life Craft Club. Ως μέλος, λαμβάνετε αυτό το σχέδιο (και τόσα άλλα) που περιλαμβάνεται στη συνδρομή σας. Αλλά εάν η ιδιότητα μέλους δεν είναι κατάλληλη για εσάς αυτή τη στιγμή, μπορείτε επίσης να βρείτε αυτό το σχέδιο στο κατάστημά μου εδώ.

Η συλλογή Αυγούστου περιλαμβάνει επίσης ένα σετ εκτυπώσιμων γραφών, ένα πανό για πάρτι και ένα σετ σουβέρ για ποτά!

Σε μια πρόσφατη έρευνα αναγνωστών, έλαβα πολλά σχόλια ζητώντας περισσότερα σχέδια ευχετήριων καρτών. Και επειδή μου αρέσει να ακούω νέα σας και το εννοώ όταν λέω πείτε μου τις επιθυμίες σας – δημιούργησα αυτήν την κάρτα για εσάς!

Συγκινεί την καρδιά μου που αγαπάς τις κάρτες όσο κι εγώ. Η λήψη μιας πραγματικής κάρτας εξακολουθεί να προκαλεί τόση χαρά, έτσι δεν είναι; Μια όμορφη κάρτα με το χέρι κάποιου και τα ενθαρρυντικά λόγια… Έχω ακόμα μερικές κάρτες από μέλη της οικογένειας που δεν είναι πια μαζί μου και πρέπει να πω ότι είναι θησαυρός!

Ξέρω όμως ότι δεν έχουμε πάντα χρόνο για να φτιάξουμε και να δημιουργήσουμε περίτεχνες, πολυεπίπεδες δημιουργίες, παρόλο που μπορεί να το θέλουμε! Αλλά όλοι έχουμε εκείνες τις στιγμές κρίσης που χρειαζόμαστε απλώς κάτι υπέροχο, pronto.

Για ποια περίσταση είναι η εκτυπώσιμη ευχετήρια κάρτα;

Αυτή η κάρτα δεν απαιτεί φανταχτερό εξοπλισμό για να κατασκευαστεί – και τη σχεδίασα επίτηδες σαν μια κάρτα τέχνης χωρίς λόγια, ώστε να μπορείτε να την προσαρμόσετε και να τη χρησιμοποιήσετε για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ περίσταση. Είναι ιδανικό για γενέθλια, επέτειο, χαρούμενη νέα δουλειά, ευτυχισμένο το νέο σπίτι ή σε σκέφτομαι, ή με συμπάθεια ή για οποιονδήποτε λόγο… αυτή η κάρτα σάς επιτρέπει να μοιράζεστε ό,τι μηνύματα θέλετε.

Έτσι, εάν βιάζεστε πολύ, μπορείτε απλώς να εκτυπώσετε και να κόψετε και να φύγετε. Εάν έχετε λίγα λεπτά ακόμα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα ψαλίδι με φανταχτερή άκρη ή εάν έχετε μια λεπίδα στην άκρη για το περιστροφικό κοπτικό σας, θα μπορούσατε να του δώσετε μια επιπλέον άνθηση με αυτό.

Θυμηθείτε με αυτό το σχέδιο μπορείτε να φτιάξετε όσες κάρτες χρειάζεστε για προσωπική χρήση.

Ελπίζω ότι θα τα απολαύσετε και ότι θα είναι ευλογία για εσάς και σε όποιον τα δώσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τσεκάρει τα άλλα σχέδια της συλλογής Summer Blooms.

Αν δεν έχετε δει λεπτομέρειες για το νέο CEL Craft Club, μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα εδώ. Και παρακαλώ μοιραστείτε τα νέα με τους φίλους σας για να μπορέσουν να συμμετάσχουν και να φτιάξουμε όλοι μαζί.

Αυτή η ανάρτηση περιέχει ορισμένους συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας (που σημαίνει ότι αν κάνετε μια αγορά αφού κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια, αλλά δεν θα σας κοστίσει ούτε μια δεκάρα παραπάνω)! Διαβάστε την πλήρη πολιτική μου αποκάλυψης.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ DIY ΕΥΧΕΤΗ ΚΑΡΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ:

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ DIY ΕΥΧΕΤΗΣΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ; ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΙΝΑΚΑ του PINTEREST

Καρφιτσώστε αυτό παρακαλώ

Πώς να κάνετε εκτυπώσιμη την ευχετήρια κάρτα Summer Blooms DIY:

Βήματα για να φτιάξετε το δικό σας χρησιμοποιώντας PDF:

  1. Συγκεντρώστε τις προμήθειες σας. Είναι πολύ πιο εύκολο να φτιάξεις όταν τα έχεις όλα εκεί, έτοιμα.
  2. Κατεβάστε τα αρχεία PDF (δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για τα μέλη).
  3. Εκτυπώστε τη σελίδα σε χαρτόνι.
  4. Κόψτε την κάρτα. Το κοφτερό ψαλίδι είναι κρίσιμο για να γίνει αυτό πιο ομαλά.
  5. Χρησιμοποιήστε το φάκελο με τα κόκαλα για να λυγίσετε και να σημειώσετε τη ράχη της κάρτας.
  6. Είστε έτοιμοι να υπογράψετε και να στείλετε την κάρτα σας!

Αποκτήστε τα αρχεία σας

Schreibe einen Kommentar