Εκτυπώσιμη ετικέτα δώρου Spring Dogwood

8
Εκτυπώσιμη ετικέτα δώρου Spring Dogwood

Τα Dogwoods ανθίζουν εδώ στη Βιρτζίνια που είναι ένα σίγουρο σημάδι της Άνοιξης! Για να γιορτάσω την άφιξη αυτής της ένδοξης εποχής ομορφιάς, δημιούργησα ένα ολοκαίνουργιο Εκτυπώσιμη ετικέτα δώρου Spring Dogwood μόνο για τους συνδρομητές μου!

Αυτή η γλυκιά ετικέτα είναι ιδανική για να διακοσμήσετε ένα δώρο ή να το χρησιμοποιήσετε ως σελιδοδείκτη! Έχει μια ξεχωριστή βοτανική αίσθηση που μου θυμίζει το Williamsburg. Πολύ κλασικό και διαχρονικό.

Πώς εκτυπώνω ετικέτες δώρου στο σπίτι;

Είναι απλό για τους συνδρομητές να εκτυπώσουν αυτές τις ετικέτες αυτήν τη στιγμή στον οικιακό σας εκτυπωτή. Δείτε πώς:

  • Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδρομητής στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. Δεν είστε συνδρομητής; Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.
  • Επισκεφθείτε το δικό μου Εκτυπώσιμη Βιβλιοθήκη για Συνδρομητές εδώ και εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης που λάβατε ως συνδρομητής.
  • Κατεβάστε το Print-Ready Εκτυπώσιμη ετικέτα δώρου Spring Dogwood PDF. Αυτό είναι ένα σχέδιο διπλής όψης σε περίπτωση που θέλετε κάθε πλευρά της ετικέτας σας να έχει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.
  • Κόψτε ετικέτες και απολαύστε!

Ελπίζω να σας αρέσει αυτή η ετικέτα. Έχετε κάποιο αίτημα σχεδίασης; Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας, οπότε παρακαλώ στείλτε μου μια σημείωση στα κοινωνικά δίκτυα ή στα σχόλια παρακάτω.

Καλή άνοιξη!

Schreibe einen Kommentar